KLEDING & TIPS

Kleding

Ook al is SUPPEN niet moeilijk het kan zijn dat je valt, geen probleem want je klimt met gemak weer op je plank. Trek dus wel kleding aan die nat mag worden.

Tas

Neem een plastic tasje of een rugtasje mee als je spulletjes mee wilt nemen. Je tasje kan je voor op de punt van je SUP bevestigen. Liever een waterdichte tas? Voor €4,00 huur je een waterdichte tas bij SUPPIE! 


Telefoon
Alleen je telefoon mee? Doe deze in een afgesloten boterhamzakje! Liever een telefoonhoesje? Voor €3,00 huur je een waterdicht telefoonhoesje bij SUPPIE!


Spullen achterlaten

Laat je je spulletjes liever achter en liever niet in de auto, leg ze bij SUPPIE, wij passen er op en geven het je later terug.

Weer

Al onze regels vind je terug in onze algemene voorwaarden en je tekent een vrijwaringsbewijs voordat je op de SUP stapt maar we willen je 1 ding extra meegeven:


Uiteraard houden wij de weersvoorspelling goed voor je in de gaten,  maar.. niets is zo veranderlijk als het weer natuurlijk. Dus; mocht het onverhoopt gaan/ of dreigen te onweren als je op de SUP staat, ga dan alsjeblieft per direct het water uit en kom terug naar SUPPIE!!


Mocht dit gebeuren krijg je een tegoedbon voor een volgende reservering. VEILIGHEID VOOR ALLES. (je wilt niet op water staan als het onweert). Bij regen of een fikse bui gelden deze voorwaarden niet.