Wat is Suppen
Suppen staat voor Stand Up Paddling en is momenteel een van de snelst groeiende watersporten in Nederland en dat is niet zo gek.


Waarom?
Suppen is super makkelijk, het is fun en het is super gezond voor je lichaam maar ook voor je geest! Daarnaast is het enorm leuk om je (eigen) omgeving te verkennen vanaf het water en kan je de planken, omdat ze opblaasbaar zijn ook nog eens overal mee naar toe nemen!


SUPPIE Emmeloord 

SUPPIE Emmeloord verhuurt opblaasbare SUP Boards voor gebruik in het water in- en rondom Emmeloord vanaf de Botterstraat 57, (350 meter van de Zuiderkade)! Neem je de SUP liever mee? Ook dit is mogelijk. 


Je huurt de boards voor gebruik in- en om Emmeloord voor 3 uur, dat klinkt misschien lang maar geloof ons, als je eenmaal aan het Suppen bent dan vliegen die uren voorbij.


Nadat je de boards via de website of via whatsapp hebt gereserveerd kom je deze bij ons ophalen en ga je zonder begeleiding en na instructies zelf het water op.


De SUPS liggen opgeblazen voor je klaar. Na gebruik breng je de boards weer naar ons terug! Ook bieden we je de mogelijkheid om de SUP voor de hele dag de te huren en mee te nemen naar een plek naar keuze (maximaal 8 uur).PAK EEN SUPPIE

Info & Prijzen

Huur je SUPPIE Board voor 3 uren

€ 32,50 incl. BTW

PRIJZEN

Huur je SUPPIE Board voor een dag
€ 60,00 incl. BTW

Waterdichte extra's
Tas € 4,00 incl. BTW
Telefoonhoesje € 3,00 incl. BTW

Te boeken via het reserveringsformulier